HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η ενεργειακή κρίση μέσα από ένα χιουμοριστικό βίντεο της Φίνος Φιλμ

 Τον τελευταίο καιρό πολύς λόγος γίνεται για την ενεργειακή κρίση και την αγωνία του κόσμου για τον επερχόμενο χειμώνα καθώς οι τιμές του π...

 Τον τελευταίο καιρό πολύς λόγος γίνεται για την ενεργειακή κρίση και την αγωνία του κόσμου για τον επερχόμενο χειμώνα καθώς οι τιμές του πετρελαίου και του φυσικού αερίου ανεβαίνουν και η αναζήτηση μέσου θέρμανσης σε λογική τιμή φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός.
Με ένα χιουμοριστικό βίντεο με αποσπάσματα από ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου η Φίνος Φίλμ προσεγγίζει την ενεργειακή κρίση μέσα από τη διαχρονική ματιά της.
«Έχεις ακούσει ποτέ για τον μαύρο χρυσό;», «Κρυώνω βρε», «για κλάμματα είμαστε», «Ποιος αναβόσβηνε τα φώτα εδώ μέσα», «Ρίχτε ξύλα στο τζάκι να ζεσταθούμε» είναι μερικές από τις ατάκες που ακούμε στο μοναδικό βίντεο, στο οποίο απολαμβάνουμε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τη Ρένα Βλαχοπούλου, τον Θανάση Βέγγο, την Αλίκη Βιουγιουκλάκη, τον Διονύση Παπαγιανόπουλο και άλλους αγαπημένους ηθοποιούς.
Βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες «Ο Φαντασμένος», «Η Ωραία των Αθηνών», «Τα Κίτρινα Γάντια», «Η Κυρία του Κυρίου», «Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης», «Φωνάζει ο Κλέφτης», «Ούτε Γάτα Ούτε Ζημιά», «Ο Τσαρλατάνος», «Η Αλίκη Δικτάτωρ», «Μια Τρελή Τρελή Οικογένεια», «Ο Σκληρός Άντρας», «Ένας Ιππότης για τη Βασούλα» και «Η Χαρτοπαίχτρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.