Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δύο νεκροί από τροχαίο στην Ολυμπία οδό στο ύψος της Ακράτας

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο άτομα που επέβαιναν σε ΙΧ μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στις 7:30 το πρωί της Τετάρτης (19/10) στην εθνική οδό Α...

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο άτομα που επέβαιναν σε ΙΧ μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στις 7:30 το πρωί της Τετάρτης (19/10) στην εθνική οδό Αθηνών-Πατρών στο ύψος της Ακράτας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, όχημα το οποίο οδηγούσε ένας 20χρονος και εκινείτο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε στο οδόστρωμα. Στη συνέχεια, φορτηγό που οδηγούσε ένας 40χρονος μείωσε ταχύτητα, λόγω της ανατροπής του πρώτου οχήματος και αμέσως μετά το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 73χρονος συγκρούστηκε, υπό συνθήκες που διερευνώνται, με το όχημα του 40χρονου. Ακολούθησε αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονος το οποίο συγκρούστηκε με το όχημα του 73χρονου.
Από τη σύγκρουση το όχημα του ηλικιωμένου ζευγαριού, πήρε φωτιά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατός τους ήταν ακαριαίως.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής: 
Χωρίς αισθήσεις απεγκλωβίστηκαν 2 άτομα με τη χρήση διασωστικής σειράς από ΕΙΧ έπειτα από τροχαίο στο 150 χλμ της Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών και παρεδόθησαν στο ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 6 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.