HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Παρουσία του Υφυπουργού, Περιφερειάρχη, και πολλών Δημάρχων συνέδριο την κλιματική αλλαγή (ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησε χθες με επιτυχία το συνέδριο για την «Κλιματική Ουδετερότητα – Από την φιλοδοξία στην υλοποίηση – Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην πρώτη...

Ξεκίνησε χθες με επιτυχία το συνέδριο για την «Κλιματική Ουδετερότητα – Από την φιλοδοξία στην υλοποίηση – Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην πρώτη γραμμή ευθύνης» που διεξάγεται στα Καλάβρυτα το τριήμερο 21, 22 και 23 Οκτωβρίου, σε συνδιοργάνωση: Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες, Συλλογικό σύστημα ΑΧΑΙΟΣ, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Μεταξύ πολλών στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Καλαβρύτων, ο Υφυπουργός παρα τον Πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης, ,
ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών &Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη, των Βουλευτών κ. Χριστίνας Αλεξοπούλου και Άγγελου Τσιγκρή, του Ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κόκκαλη (διαδικτιακά) πολλών Δημάρχων και εκπροσώπων φορέων. 

 Δείτε LIVE τις εργασίες του που συνεχίζονται σήμερα με ενδιαφέρουσες ομιλίες και τοποθετήσεις {full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.