Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εκπνέει η προθεσμία για τα σωματεία στο Μητρώο

Εκπνέει τα μεσάνυχτα της Κυριακής η προθεσμία για τα ερασιτεχνικά σωματεία, προκειμένου να καταθέσουν την αίτηση εγγραφής τους στο Μητρώο, ...

Εκπνέει τα μεσάνυχτα της Κυριακής η προθεσμία για τα ερασιτεχνικά σωματεία, προκειμένου να καταθέσουν την αίτηση εγγραφής τους στο Μητρώο, σύμφωνα με την τροπολογία που πέρασε στη Βουλή ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.
Η ενημέρωση από το υπουργείο:
-Το 92,5% των ποδοσφαιρικών σωματείων στο Μητρώο, εκπνέει η προθεσμία τα μεσάνυχτα της Κυριακής
Τρεις ημέρες απέμειναν για την κατάθεση αιτήσεων εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων 2022 (η προθεσμία εκπνέει τα μεσάνυχτα της Κυριακής 23/10, έπειτα από τις «βοηθητικές» διατάξεις που ψηφίστηκαν πρόσφατα) και ήδη, έως το πρωί της Παρασκευής 21/10, έχουν προσέλθει 6.718 ερασιτεχνικά σωματεία.
Για το ποδόσφαιρο, ειδικότερα, έχουν προσέλθει 2.396 ποδοσφαιρικά σωματεία, σε σύνολο 2.590 ενεργών, όπως επισήμως δηλώνουν οι 54 ΕΠΣ της χώρας, ήτοι το 92,5%.
Εξ αυτών:
– 1.987 σωματεία είναι πλήρως εγγεγραμμένα,
– 222 σωματείων οι αιτήσεις εγγραφής χρίζουν «θεραπείας» (έχουν περιθώριο έως και 30 Νοεμβρίου), αλλά διαθέτουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, συνεπώς αγωνίζονται κανονικά,
– 115 σωματεία με αιτήσεις όπου χρειάζεται επικαιροποίηση η ΕΑΑ τους (έχουν περιθώριο έως και 30 Νοεμβρίου),
– 72 σωματεία επεξεργάζονται ακόμα την οριστική κατάθεση της αίτησης εγγραφής τους (και έχουν περιθώριο υποβολής της έως και τις 23 Οκτωβρίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.