HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Φινάλε στο Δρέπανο με Εθνική ομάδα για Ολυμπιακούς Αγώνες και Μαρίζα Ρίζου

Η αγωνία στο κατακόρυφο για τους αθλητές που μετέχουν στο 1ο Open Πανελλήνιο πρωτάθλημα Formula Kite, KITEFOIL & TT:R by Coffee Island...

Η αγωνία στο κατακόρυφο για τους αθλητές που μετέχουν στο 1ο Open Πανελλήνιο πρωτάθλημα Formula Kite, KITEFOIL & TT:R by Coffee Island, που διεξάγεται στο Δρέπανο. Την Κυριακή (4/9) θα διεξαχθούν οι τελικοί αγώνες ( έναρξη στις 12.00) σε όλες τις κατηγορίες. Θα έχουμε τους νικητές, ενώ θα γίνει γνωστή και η Εθνική ομάδα, η οποία σε προκριματικούς θα διεκδικήσει εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 που θα γίνουν στο Παρίσι.
Αναφορικά με το σημερινό πρόγραμμα στην κατηγορία Formula Kite διεξήχθησαν τρεις ιστιοδρομίες. Μετά και από αυτές η πρώτη τριάδα δεν άλλαξε. Και αποτελείται από τους Τάισον (1ος), Μαραμενίδη (2ος), Ουλίσε (3ος). Στην κατηγορία KiteFoil έγιναν άλλες τέσσερις ιστιοδρομίες. Στην γενική κατάταξη την πρώτη τριάδα αποτελούν οι Κ. Αργυριάδης (Α.Ι.Ο ΡΙΟΥ "ΙΑΣΩΝ"), Κονταρίνης (ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ), Δανηιλίδης (Α.Ι.Ο ΡΙΟΥ "ΙΑΣΩΝ"). Στην κατηγορία του ΤΤ:R έγιναν από τρεις ιστιοδρομίες. Αναφορικά με τα κορίτσια, προηγείται η Μαρία Τσιφρήκα (ΙΟ ΠΑΤΡΩΝ). Ενώ στα αγόρια ο νεαρός Πέτρος Κονταρίνης (ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ).
Στο καλλιτεχνικό κομμάτι το πάρτι ξεκίνησε από το πρωί. Στα decks βρέθηκαν οι Mr Panos & Jovolos, Andy S, Ηeavy Pins, Nikos Diamantopoulos, Ms Lefki, CJ Jeff. Αύριο Κυριακή θα διεξαχθεί συναυλία με την εξαιρετική ερμηνεύτρια Μαρίζα Ρίζου. Τα τραγούδια της θα ταξιδέψουν τους θεατές από τις 19.00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη, όπως ήταν σε όλες τις δράσεις και τις προηγούμενες ημέρες. Αυτός θα είναι και ο καλύτερος επίλογος στη διοργάνωση.
«ΜΑΓΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟ» Ο Βασίλης Λίβας θέλει να κερδίσει τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ο 18χρονος αθλητής μαζί με τον Γάλλο Ντιρίπερ Ουλίσε (17 ετών), είναι οι νεαρότεροι που μετέχουν στην Formula Kite. «Μαγικό μέρος το Δρέπανο. Έχει το κανάλι, που περιβάλλεται από τα βουνά και μαζεύει τον αέρα στην θάλασσα. Εκεί που θέλουμε για να δώσουμε τους αγώνες», είπε ο Λίβας και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Είναι μέσα στους στόχους μου. Να εκπροσωπήσω την Ελλάδα σε Ολυμπιάδα. Κι έτσι έδειξα ενδιαφέρον στην κατηγορία Formula Kite. Απαιτείται πολλή δουλειά για να μπορέσω να φτάσω στο επίπεδο που θέλω. Οι αγώνες στο Δρέπανο θα με βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση». Στο τέλος ο 18χρονος αθλητής, υπογράμμισε ότι κάνει δύο χρόνια kitesurf, αλλά πολλά περισσότερα ασχολείται με την ιστιοπλοΐα γενικότερα.
Θυμίζουμε ότι οι αγώνες στο Δρέπανο είναι μια διοργάνωση που ανέλαβε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών με το Cape Drepano. Σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Δήμου Πατρέων. Η Coffee Island αποτελεί τον επίσημο χρυσό χορηγό της διοργάνωσης η οποία πλαισιόνεται με διάφορες παράλληλες δραστηριότητες. Ως ασημένιος χορηγός της εκδήλωσης είναι η ΛΟΥΞ, και χάλκινοι χορηγοί οι Τιτάν , Ολυμπία Οδός, Cape Drepano Watersports, KiteSurf Greece και Belehas Transfer Solutions. Τέλος χορηγός του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών είναι η Super Cargo.
Δείτε τα στιγμιότυπα από τη 3η ημέρα στον παρακάτω σύνδεσμο:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.