HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τραγωδία στην Πρέβεζα με δυο νεκρούς

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής σε εκτροφείο ψαριών στην Πρέβεζα, στην περιοχή του Καναλλακίου, κοντά στο χωριό Χόχλα, μ...

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής σε εκτροφείο ψαριών στην Πρέβεζα, στην περιοχή του Καναλλακίου, κοντά στο χωριό Χόχλα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και να τραυματιστεί σοβαρά άλλος ένας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη προκλήθηκε από μπουκάλα προπανίου, περίπου στις 15:30, την ώρα που δύο εργαζόμενοι, ένας ελληνικής καταγωγής και ένας αλβανικής, εκτελούσαν εργασίες οξυγονοκόλλησης στο σημείο. Οι δύο άνδρες, 39 και 40 χρονών, τραυματίστηκαν σοβαρά και λίγο αργότερα άφησαν την τελευταία τους πνοή.
Ένας ακόμα εργαζόμενος τραυματίστηκε σοβαρά και αρχικά μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Καναλλακίου, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας.
Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που έβγαλε από τα σπίτια του κατοίκους των γύρω περιοχών. Στο σημείο έφτασαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, πυροσβεστικά και περιπολικά οχήματα όπου απέκλεισαν την επιχείρηση.
Στο σημείο παραμένουν ακόμη δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας.
Με πληροφορίες από το prevezanews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.