HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Συνεχιζόμενα τα προβλήματα υδροδότησης στο απαρχαιωμένο δίκτυο

Νέα σοβαρή βλάβη σημειώθηκε χθες το πρωί στο κεντρικό δίκτυο ύδρευσης της Κλειτορίας. Η βλάβη άφησε χωρίς νερό έως και το μεσημέρι το κέντρ...

Νέα σοβαρή βλάβη σημειώθηκε χθες το πρωί στο κεντρικό δίκτυο ύδρευσης της Κλειτορίας. Η βλάβη άφησε χωρίς νερό έως και το μεσημέρι το κέντρο του οικισμού της έδρας της Δημοτικής Ενότητας ενώ αρκετά σπίτια έμειναν χωρίς νερό έως και αργά το απόγευμα. Σύμφωνα με την αντιδημαρχία της Δ.Ε. Κλειτορίας η διακοπή νερού στο δίκτυο ήταν απαραίτητη προκειμένου να εντοπιστεί και να αποκατασταθεί η βλάβη απ' το συνεργείο του Δήμου που ανέλαβε. 
Η βλάβη εντοπίστηκε προς το μεσημέρι και ήταν πάνω στον κεντρικό αγωγό. Τα συνεργεία επισκεύασαν το σωλήνα έγκαιρα και το νερό άρχισε να ρέει και πάλι από τι 15:00 το μεσημέρι και μετά. Προκειμένου να καλυφθούν όλα τα σπίτια, ιδιαίτερα σε γειτονίες με υψόμετρο, έπρεπε να γεμίσει και πάλι η κεντρική δεξαμενή. Διαδικασία η οποία αναμενόταν να διαρκέσει αρκετά. 
Η βλάβη οφείλεται στην παλαιότητα του δικτύου. Είναι η τέταρτη φορά μέσα στον τελευταίο μήνα κατά την οποία, λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό, ο οικισμός έμεινε χωρίς νερό. «Πρόκειται για πραγματική αιμορραγία για την περιοχή μας η κατάσταση με τις συνεχείς βλάβες» σχολίασε χθες ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Βασίλης Κουτρουλάκης. Χωρίς νερό έμεινε χθες και το Παγκράτι Κλειτορίας, λόγω βλάβης, ενώ συχνά εμφανίζονται προβλήματα και στη Λυκούρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.