HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα γραφεία της "ΩΡΑΣ" και του "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS" ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης

Περιοδεία στα Καλάβρυτα πραγματοποιεί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης με σκοπό, την καταγραφή προβλημάτων, την επίσπευσ...

Περιοδεία στα Καλάβρυτα πραγματοποιεί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης με σκοπό, την καταγραφή προβλημάτων, την επίσπευση έργων και τον προγραμματισμό νέων έργων που αφορούν κυρίως τα χωριά των Καλαβρύτων. Το κ. Φαρμάκη συνοδεύουν οι Αντιπεριφερειάρχες Χαράλαμπος Μπονάνος, Ανδρέας Φίλιας, Τάκης Παπαδόπουλος και Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, ο Σύμβουλος του Περιφερειάρχη Χρήστος Μητρογιώργος, ο Διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών Παναγιώτης Φλωράτος, και στελέχη της Περιφέρειας.
Κατά την παραμονή του στα Καλάβρυτα επισκέφθηκε και τα γραφεία της εφημερίδας "Ωρα των Καλαβρύτων" και του "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS" συνοδευόμενος από το Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο και τον Σύμβουλο του Περιφερειάρχη Χρήστο Μητρογιώργο. Ο Περιφερειάρχης είχε εγκάρδια συνομιλία και ανταλλαγή απόψεων με τα στελέχη της εφημερίδας εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τον αγώνα που κάνει ένα επαρχιακό μέσο ενημέρωσης εξάροντας τον επαγγελματικό τρόπο λειτουργίας του την άμεση και την εγκυρη ενημέρωση που προσφέρει.
Ο Διευθυντής της εφημερίδας Νίκος Κυριαζής, ευχαρίστησε τον κ. Φαρμάκη για την επίσκεψή του, αλλά και για την ενημέρωση που έκανε, σε ότι αφορά μια σειρά σημαντικών έργων που έχουν προγραμματιστεί για τον Δήμο Καλαβρύτων και θα παρουσιαστούν στην εφημερίδα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.