HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Περιοδεία Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη στα Καλάβρυτα (ΦΩΤΟ)

Περιοδεία στα Καλάβρυτα πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη 31 Αυγούστου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης. Το κ. Φαρμάκη συνοδ...

Περιοδεία στα Καλάβρυτα πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη 31 Αυγούστου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης. Το κ. Φαρμάκη συνοδεύουν οι Αντιπεριφερειάρχες Χαράλαμπος Μπονάνος, Ανδρέας Φίλιας, Τάκης Παπαδόπουλος και Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, ο Σύμβουλος του Περιφερειάρχη Χρήστος Μητρογιώργος, ο Διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών Παναγιώτης Φλωράτος, και στελέχη της Περιφέρειας. 
Πρώτος σταθμός του Περιφερειάρχη η επιθεώρηση των έργων βατότητας και άρσης επικινδυνότητας στην Πούντας - Καλαβρύτων που είναι σε εξέλιξη, ακολούθησε επίσκεψη στο κέντρο των Καλαβρύτων όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης  Παπαδόπουλος, επίσκεψη στο νέο Δημαρχείο όπου ολοκληρώνεται με την σημαντική συμβολή της Περιφέρειας, επίσκεψη στα έργα οδοποιίας που είναι σε εξέλιξη στον δρόμο για Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας, επίσκεψη στο Ιστορικό Μοναστήρι και συνάντηση με τον Ηγούμενο γέροντα Ευσέβιο και επίσκεψη στα γραφεία της εφημερίδας "Ωρα των Καλαβρύτων" και του "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS". 
Ο κ. Φαρμάκης αυτήν την ώρα είναι στην Κέρτεζη και θα ακολουθήσει επίσκεψη σε Πλατανιώτισσα, Λειβάρτζι και Λεχούρι όπου θα διανυκτερεύσει αφού πρώτα επισκεφθεί το φημισμένο πανηγύρι των Τριποτάμων. 
Σκοπός της επίσκεψής του, η καταγραφή προβλημάτων, η επίσπευση έργων και ο προγραμματισμών νέων έργων που αφορούν κυρίως τα ορεινά χωριά των Καλαβρύτων. 
Αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα "ΩΡΑ των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ" με παρουσίαση μια σειράς μεγάλων έργων που σύντομα θα δημοπρατηθούν   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.