HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση στη Real News

Οργάνωση που αυτοαποκαλείται «Χιλιάδες Ήλιοι της Νύχτας» ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στο κτίριο της Real News, τα ξημερώ...

Οργάνωση που αυτοαποκαλείται «Χιλιάδες Ήλιοι της Νύχτας» ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στο κτίριο της Real News, τα ξημερώματα της 13ης Ιουλίου.
«Τα ξημερώματα στις 13/07 αφήσαμε εμπρηστικό μηχανισμό μικρής ισχύος στο ισόγειο του κτηρίου εξωτερικά της πόρτας του ρουφιανομέσου Real News – Real Fm. Μετά την εξωτερική καταστροφή της πόρτας, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο πάνω μέρος του κτηρίου μέσω του αγωγού με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή των εγκαταστάσεων των Real News και Real Fm, όπως επίσης και μιας ναυτιλιακής εταιρείας που βρισκόταν στο ίδιο κτήριο» αναφέρει μεταξύ άλλων σε κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Για την ηχολήπτρια του σταθμού που κινδύνευσε, και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, οι συντάκτες του κειμένου αναφέρουν ότι «θα ζητήσουμε ένα δημόσιο συγγνώμη από την ίδια αποκλειστικά» και υποστηρίζουν ότι «σκοπός μας ήταν να γίνει μια συμβολική επίθεση».
Το μακροσκελές κείμενο καταλήγει με αναφορά στον «αναρχικό απεργό πείνας και σύντροφο Γιάννη Μιχαηλίδη» στον οποίο αφιερώνει την επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.