HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θάνατος 49χρονου στην Πάτρα: Απολύθηκε μια νοσηλεύτρια, αντικαταστάθηκε η προϊσταμένη στα Επείγοντα

Έπεσε η πρώτη καμπάνα για τον θάνατο του 49χρονου που πέθανε αβοήθητος όταν πήγε την περασμένη εβδομάδα στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας», που δ...

Έπεσε η πρώτη καμπάνα για τον θάνατο του 49χρονου που πέθανε αβοήθητος όταν πήγε την περασμένη εβδομάδα στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας», που δεν εφημέρευε και η νοσοκόμα τον έστειλε στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ρίου, με αποτέλεσμα να πεθάνει λίγο αργότερα.
Συγκεκριμένα όπως αποφασίστηκε απολύεται επι της ουσίας, καθώς ανεστάλη η σύμβαση εργασίας, της μιας εκ των δύο νοσηλευτριών που βρίσκονταν στα ΤΕΠ όταν έφθασε ο 49χρονος αναφέρει το tempo24.gr.
Η δεύτερη νοσηλεύτρια, που είναι και μόνιμη εργαζόμενη, αναμένει την απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, όπου έχει παραπεμφθεί, με το ερώτημα της δυνητικής αργίας.
Mε απόφαση του αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου Παναγιώτη Δημόπουλου έγιναν σημαντικές αλλαγές στις προϊσταμένες των νοσηλευτικών υπηρεσίων, ενώ έφυγε από την θέση της η προϊσταμένη στα ΤΕΠ, όπου είχε φθάσει ο 49χρονος την περασμένη Τετάρτη και δεν εξετάστηκε από γιατρό (δείτε εδώ τα ονόματα πού έφυγαν και ποιοι τα αντικατέστησαν).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.