HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Η ΕΣΗΕΑ βράβευσε τους αριστούχους μαθητές ΓΕΛ, ΕΠΑΛ και Γυμνασίου Καλαβρύτων (ΦΩΤΟ)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), τίμησε την μνήμη του Ηρακλή Πετμεζά, τον “Νικήτα” τη...

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), τίμησε την μνήμη του Ηρακλή Πετμεζά, τον “Νικήτα” της Εθνικής Αντίστασης τον πολυγραφότατο δημοσιογράφο και πρώτο διευθυντή της ΕΙΡ. (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ).
Στα πλαίσια της εκδήλωσης δόθηκαν από την ΕΣΗΕΑ χρηματικά έπαθλα (Λία Αργυριάδου) και τιμητικές διακρίσεις, σε αριστεύσαντες μαθητές του Λυκείου Καλαβρύτων.
Στην εκδήλωση, το «παρών» έδωσε ο δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου, ο αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Γιώργος Γαβαλάς, ο γενικός γραμματέας ΕΣΗΕΠΗΝ, Γιώργος Καρβουνιάρης, ο Πλ. ε.α. Αντώνης Πετιμεζάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος Λεωνίδας Βασιλόπουλος, εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας, μέλη του Δ.Σ. του Δ.Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, ο Πρόεδρος της Α.Ε.Καλαβρύτων κ. Βαρβιτσιώτης καθώς και πολίτες των Καλαβρύτων.

Βραβεύθηκαν:
Ο αριστούχος Γ΄ Τάξης Γενικού Λυκείου Καλαβρύτων, Μουτσάι Ρέιντι, με βαθμό 19,7, η αριστούχος της Γ' Τάξης του Επαγγελματικού Λυκείου Καλαβρύτων Βαρβιτσιώτη Ιωάννα με βαθμό 19,8, και η αριστούχος της Γ΄ Τάξης του Γυμνασίου Καλαβρύτων Σμπιλή 'Αννα με βαθμό 19,9.
Τα βραβεία απένειμε η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κα Μαρία Αντωνιάδου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μπονάνος και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος, οι οποίες εξήραν τις επιδόσεις των μαθητών και συνεχάρησαν γονείς και εκπαιδευτική κοινότητα.

Το Βραβείο Λία Αργυριάδου
Η Λία (Τριανταφυλλιά) Αργυριάδου, υπήρξε δημοσιογράφος - μέλος της ΕΣΗΕΑ και κόρη του αείμνηστου συναδέλφου Αργύρη Αργυριάδη. Γεννημένη στη Βουδαπέστη το 1959, έχασε πρόωρα τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα, σε ηλικία 35 ετών, ωστόσο, πρόλαβε κατά τη διάρκεια του σύντομου βίου της να αφήσει το στίγμα της στην ελληνική δημοσιογραφία. Παρακαταθήκη της η καθημερινή εκπομπή «ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ», η οποία προβαλλόταν μέχρι πρόσφατα από τη Δημόσια Τηλεόραση εν είδει πεντάλεπτου ντοκιμαντέρ, διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού επί σειρά ετών.
Το 1999, ο Αργύρης Αργυριάδης δώρισε στην ΕΣΗΕΑ χρηματικό ποσό για να χορηγούνται κάθε χρόνο βραβεία στη μνήμη της κόρης του.
{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.