HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Αν. Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων - Το Νοσοκομείο θα έχει την στήριξη που πρέπει να έχει

Το Νοσοκομείο Καλαβρύτων επισκέφθηκε σήμερα Σάββατο 11 Ιουνίου η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα . Η κα Γκάγκα έφτασε το μεσημέρ...

Το Νοσοκομείο Καλαβρύτων επισκέφθηκε σήμερα Σάββατο 11 Ιουνίου η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα. Η κα Γκάγκα έφτασε το μεσημέρι στα Καλάβρυτα συνοδευόμενη από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη και κατευθύνθηκε στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων όπου την υποδέχθηκε η διοικήτρια του Νοσοκομείο κ. Ιωάννα Σφυρή, Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, ο Δημοτικός Σύμβουλος και ιατρός κ. Κώστας Κούκιος, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής κ. Ελευθερία Γκουβάτσου, ο επικεφαλής του ΕΚΑΒ Καλαβρύτων κ. Πάνος Χαμακιώτης και ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Καλαβρύτων κ. Νίκος Τσάμης.
Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας και μάχιμη Ιατρός, ξεναγήθηκε σε κάθε γωνιά του Νοσοκομείου και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με στελέχη όλων των υπηρεσιών του νοσοκομείου για τα θέματα λειτουργίας ενώ σημείωσε με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μονάδα. Η κ. Γκάγκα, εξήρε τη εξαιρετική, όπως επισήμανε, δουλειά που γίνεται στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων, την σημαντική προσπάθεια που γίνεται για τη φροντίδα όλων των ασθενών και την συνεχή προσπάθεια αναβάθμισή του, μια προσπάθεια που όπως τόνισε το Υπουργείο θα είναι αρωγός. Όπως ανέφερε, τα Καλάβρυτα είναι μια περιοχή που θα βοηθήσουμε και το Νοσοκομείο θα έχει την στήριξη που πρέπει να έχει, διαλύοντας έτσι, φήμες που κάνουν λόγο υποβάθμισής του.
Η επίσκεψη της Υπουργού, έρχεται σε συνέχεια των επαφών που είχε η Διοίκηση του Νοσοκομείου με την ηγεσία του Υπουργείου στην προσπάθεια της συνεχούς βελτίωσης του Νοσοκομείου Καλαβρύτων. 
{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.