HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΣΤΡΙΑ: Ο εορτασμός της Αναλήψεως στον μοναδικό Σπηλαιώδη Ναό (ΦΩΤΟ)

Με λαμπρότητα, κατάνυξη  και κάθε μεγαλοπρέπεια και με τη συμμετοχή πλήθους προσκυνητών, γιορτάστηκε σήμερα η Ανάληψη του Σωτήρος, στον Σπη...

Με λαμπρότητα, κατάνυξη  και κάθε μεγαλοπρέπεια και με τη συμμετοχή πλήθους προσκυνητών, γιορτάστηκε σήμερα η Ανάληψη του Σωτήρος, στον Σπηλαιώδη ναό της Αναλήψεως  Κατριών Καλαβρύτων!! 

Προηγήθηκε χθες ο καθιερωμένος εσπερινός, όπου συμμετείχε  πλήθος  πιστών,  ενώ σήμερα 2/6 ανήμερα της εορτής το πρωί άρχισαν να καταφθάνουν, από παντού, δεκάδες προσκυνητές για να προσκυνήσουν στον μοναδικό Σπηλαιώδη ναό της Αναλήψεως, που και έχει χαρακτηριστεί από το ΥΠ.ΠΟ., διατηρητέο μνημείο του 19ου αι. και βρίσκεται απέναντι και σε απόσταση αναπνοής από το μυθικό Σπήλαιο ‘’Των Λιμνών’’!

Την πανηγυρική Θεία Λειτουργία τέλεσαν λειτουργία συλλειτούργησαν οι ιερείς πρ. Γεώργιος Κοτσιάς και πρ Ασημάκης Κατσιαμέτης Κρυνοφύτων ενώ παραβρέθηκε ο Δήμαρχος κος Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κος Κουτρουλάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Μιχαλόπουλος, ο Διοικητής της Π.Υ.Καλαβρύτων Κωνσταντίνος Μπαλντάς, Πρόεδροι κοινοτήτων συλλόγων και φορέων.


{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.