HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καταπέλτης ο Εισαγγελέας Καλαβρύτων σε υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας - Στην φυλακή οδηγήθηκε 40χρονος

Καταπέλτης ο Εισαγγελέας Καλαβρύτων κος Λιανόπουλος σε υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με 40χρονο κάτοικο χωριού της Αχαΐας, να καταδικάζετα...

Καταπέλτης ο Εισαγγελέας Καλαβρύτων κος Λιανόπουλος σε υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με 40χρονο κάτοικο χωριού της Αχαΐας, να καταδικάζεται σε 7 χρόνια και 6 μήνες, από το τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαβρύτων, για σωματική βλάβη κατά της συζύγου του, απειλή και παράνομη οπλοφορία. 
Μάλιστα, σύμφωνα με την απόφαση, η έφεση δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη και ο 40χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές. Στην ακροαματική διαδικασία, το θύμα, κατέθεσε οτι ουκ ολίγες φορές, ο σύζυγός της ασκούσε βία την κακοποιούσε και την απειλούσε. Την τελευταία φορά δεν άντεξε, βρήκε την δύναμη και τον κατήγγειλε στην Αστυνομία όπου και συνελήφθη. Η ποινή που του επιβλήθηκε είναι η ανώτερη δυνατή που θα μπορούσε να του επιβληθεί.    
ρεπορτάζ για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Νίκος Κυριαζής 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.