HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Αστυνομικό δελτίο

ΑΧΑΙΑ    Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή  Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών,...



ΑΧΑΙΑ   
Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή 
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια μεταλλική σιδερογροθιά.

Σύλληψη αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και διαμονή στη Χώρα
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, πέντε αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα.

ΑΚΑΡΝΑΝΙΑ  
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών και απείθεια
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ο οποίος στη θέα των αστυνομικών που επιχείρησαν να τον ελέγξουν τράπηκε σε φυγή και συνελήφθη έπειτα από καταδίωξη. 
Σε σωματικό έλεγχο που του ενήργησαν οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 5,2 γραμμαρίων. 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών 
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Ιόνια Οδό, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, όπου επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής : 
τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες, με κάνναβη, συνολικού βάρους 16,8 γραμμαρίων 
ένα κλειδί αυτοκινήτου με υπολείμματα της ναρκωτικής ουσίας και  
 (22) ναρκωτικά δισκία, για τα οποία δεν κατείχε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.