HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΑΡΚΟΥ: Η Κυβέρνηση υποβαθμίζει το Νοσοκομείο Καλαβρύτων

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας Κώστας Μάρκου και Σία Αναγνωστοπούλου με κοινή ανακοίνωσή τους, καταγγέλλουν την υποβάθμιση του Νοσοκομεί...



Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας Κώστας Μάρκου και Σία Αναγνωστοπούλου με κοινή ανακοίνωσή τους, καταγγέλλουν την υποβάθμιση του Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας Καλαβρύτων από το Υπουργείο Υγείας. 
Στην ανακοίνωσή τους τονίζουν: "Στο ψηφισθέν χθες στη Βουλή νομοσχέδιο με αντικείμενο την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, το Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Καλαβρύτων μαζί με 11 άλλα θεραπευτικά Ιδρύματα του ΕΣΥ απομεμακρυσμένων, ορεινών και νησιωτικών περιοχών διαγράφτηκαν από τη κατηγορία Άγονα Τύπου Ά. Αυτό σημαίνει ότι αποσύρονται τα σχετικά κίνητρα που προβλέπονται για αυτές τις περιοχές και δεν θα μπορούν να ελκύονται για πρόσληψη γιατροί για να δουλέψουν στην ορεινή επαρχία Καλαβρύτων. Ο κ. Πλεύρης, αφού ως σύμβουλος του Άδωνη Γεωργιάδη απέτυχε να υποβαθμίσει πριν 12 χρόνια το Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Καλαβρύτων επανήλθε τώρα δριμύτερος. Είναι μονόδρομος πλέον να φύγει αυτή η αντιλαϊκή κυβέρνηση."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.