HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Συνελήφθη άνδρας για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Συνελήφθη, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργημα...




Συνελήφθη, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Η σύλληψη του δράστη, πραγματοποιήθηκε έπειτα από έκδοση εντάλματος σύλληψης του Ανακριτή Πατρών, για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου για τα όπλα.
Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος την 20-4-2022 το απόγευμα, στην Πάτρα, έπειτα από επεισόδιο, χτύπησε ημεδαπό άνδρα, με γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι και στο σώμα, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.
Στη συνέχεια συγγενικό πρόσωπο του παθόντα, που βρισκόταν στο σημείο, επιχείρησε να ακινητοποιήσει τον συλληφθέντα, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να του επιτεθεί με ανθρωποκτόνο πρόθεση και να τον πλήξει με μαχαίρι στην μασχαλιαία χώρα.
Οι δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η βοήθεια».
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.