HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών στις εκδηλώσεις για την πρωτομαγιά στην Πάτρα

Τις εντυπώσεις έκλεψαν για ακόμη μια φορά τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών, το Σάββατο 31/04/2022 στα Ψηλαλώνια της Πάτρας,...



Τις εντυπώσεις έκλεψαν για ακόμη μια φορά τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών, το Σάββατο 31/04/2022 στα Ψηλαλώνια της Πάτρας, χορεύοντας χορούς από την Κεντρική Μακεδονία, συνοδευόμενα από τον πρόεδρο Φώτη Παπαθεοδώρου.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από την Πλατεία Όλγας με παρέλαση όλων των χορευτικών συγκροτημάτων, διέσχισαν την οδό Ρήγα Φεραίου, με κατάληξη στα Ψηλαλώνια όπου και όλα τα χορευτικά παρουσίασαν τους χορούς τους.
Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με ένα όμορφο γλέντι με την ορχήστρα "ΑΡΤΥΜΑ" την Κυριακή το βράδυ στα παλαιά σφαγεία, όπου όλοι διασκέδασαν μετά από πολύ καιρό με την ψυχή τους.
Συγχαρητήρια στο Χορευτικό Τμήμα το Πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Πατρέων για την οργάνωση αυτής της όμορφη εκδήλωσης.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.