HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΜΕΝΙΑΝΟΙ: ΕΟΡΤΑΣΑΝ ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ

Με λαμπρότητα και κατάνυξη εόρτασαν σήμερα τον πολιούχο τους Άγιο Αθανάσιο στους Καμενιάνους μέσα σ ένα μαγευτικό περιβάλλον που όμοιό το...



Με λαμπρότητα και κατάνυξη εόρτασαν σήμερα τον πολιούχο τους Άγιο Αθανάσιο στους Καμενιάνους μέσα σ ένα μαγευτικό περιβάλλον που όμοιό του σπάνια συναντάς.
Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας, ο και πολιούχος των Καμενιάνων. Ο Αγιότερος των ηρώων και ηρωικότερος των Αγίων. Να πρεσβεύει υπέρ των απανταχού Καμενιανιτών – Δροβολοβιτών - Δεσινιωτών όπου γης, να χαρίζει δύναμη και υγεία σε όλους.
Πιστοί στο καθήκον εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και τώρα, παρά τις αντιξοότητες της εποχής πανηγύρισαν και φέτος με ιδιαίτερη λαμπρότητα τον πολιούχο των Καμενιάνων Άγιο Αθανάσιο. Παρόντες-πέραν των θεσμικών εταίρων-αρκετοί Καμενιανίτες και επισκέπτες από τα χωριά μας.
Έγινε αρτοκλασία, προσφορά της Ευαγγελίας Βασ. Καλογερόπουλου υπέρ υγείας της οικογένειάς της και των απανταχού Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών.
Θερμές ευχαριστίες στον εφημέριό του χωριού π. Νικόλαο Σωτηρόπουλο που ανταποκρίθηκε επάξια στα λειτουργικά του καθήκοντα, με ιδιαίτερη κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια. Μετά το πέρας της Θείας λειτουργίας προσφέρθηκαν κεράσματα στο Πνευματικό Κέντρο του ναού και αντιλάγησαν ευχές. Έγινε και η κλήρωση της παραδοσιακής κουλούρας, κατασκευής και προσφοράς της Παναγιώτας Μιχαήλ Παπασπυροπούλου. Τυχερός ο Χρήστος Δημ. Αθανασόπουλος. Επίσης κληρώθηκε ένα κατσίκι προσφορά στο ναό, από τον τσέλιγκα του Δροβολοβού Γεώργιο Σωτ. Λάμπο. Τυχερός εδώ ήταν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών Κωνσταντίνος Νικολόπουλος-Καμενιανίτης. Ευχόμαστε και του χρόνου.
Συγχαρητήρια και ευχές στους δωρεοδότες και στους με κάθε τρόπο προσφέροντες. Χρόνια πολλά σε όλους!! Χρόνια πολλά και από εμάς.








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.