HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΙΡΟΣ: Έρχεται η Άνοιξη - Ο Καιρός στα Καλάβρυτα

Ανοιξιάτικος θα αρχίσει να είναι ο καιρός από σήμερα Πέμπτη 24 Μαρτίου και για τις επόμενες ημέρες με αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας και ηλι...



Ανοιξιάτικος θα αρχίσει να είναι ο καιρός από σήμερα Πέμπτη 24 Μαρτίου και για τις επόμενες ημέρες με αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας και ηλιοφάνεια σε αρκετές περιοχές.

Ο Καιρός στα Καλάβρυτα
Στα Καλάβρυτα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα εκδηλωθεί παγετός. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο με την μέγιστη να φτάνει στους 11 βαθμούς C. Άνεμοι ασθενείς Β-ΒΑ. Την Παρασκευή 25η Μαρτίου 2022 στα Καλάβρυτα γενικά αίθριος καιρός και άνοδος της θερμοκρασίας που θα φτάσει τους 15 βαθμούς C.  

Γενική πρόγνωση για 25 Μαρτίου 2022
Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Από το βράδυ στο βόρειο Αιγαίο θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς 5 με 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα και θα φτάσει κατά τόπους τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο 26-03-2022:
Αρχικά γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις στα δυτικά που σταδιακά θα πυκνώσουν. Τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα δυτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Στα δυτικά από το βράδυ θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για την Κυριακή 27-03-2022:
Αρχικά αίθριος, βαθμιαία από τα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στα δυτικά. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους
περιορισμένη κυρίως στα δυτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο 6 με 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.