HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δυο Καλαβρυτινόπουλα Πρεσβευτές της Ελλάδας στο Dubai

Με κεντρικό σύνθημα «H Ελλάδα του αύριο, σήμερα» το ελληνικό περίπτερο της Expo Dubai, Crècce tomorow today στην μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού...



Με κεντρικό σύνθημα «H Ελλάδα του αύριο, σήμερα» το ελληνικό περίπτερο της Expo Dubai, Crècce tomorow today στην μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού στον κόσμο, κερδίζει τις εντυπώσεις και αναδεικνύει το σύγχρονο πρόσωπο της Ελλάδας και το όραμα της χώρας για το αύριο.

Για την επιτυχία του σημαντική καθοριστική συμβολή ήταν, δύο δικά μας παιδιά. Δύο Πρεσβευτές της Ελλάδας στο Dubai, δύο γέννημα-θρέμμα Καλαβρυτινόπουλα, που διαπρέπουν στο εξωτερικό. Η Ελενα Ρηγοπούλου σαν Director of operations Crecce Pavillion και ο Αλέξανδρος Παυλόπουλος (Σπέρχος) ως υπεύθυνος CHEF και επικεφαλής του Ελληνικού Εστιατορίου που διαθέτει το ελληνικό περίπτερο στην EXPO στο Dubai

H Έλενα Ρηγοπούλου του Αλεξίου και της Βούλας Σταθούλια, είναι Οικονομολόγος με μεταπτυχιακό στο MSc Applied Economics &Data Analysis και ο Αλέξανδρος Σπέρχος είναι πασύγνωστος και πολυβραβευμένος σεφ, ο οποίος έχει αφιερώσει τη μαγειρική του καριέρα στην τοποθέτηση της ελληνικής κουζίνας στον παγκόσμιο χάρτη και μετά από μία λαμπρή πορεία, επιλέχθηκε το 2019 ως Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας στα ΗΑΕ.

Η παρουσία τους εκεί ήταν και είναι καταλύτης στην επιτυχία με τα εύσημα να τους τα αποδίδει και ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Δένδιας που πρόσφατα βρέθηκε εκεί.

Την Δευτέρα 21 Μαρτίου το Ελληνικό περίπτερο επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Τάκη Παπαδόπουλο και τον Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα. Φυσικά συνάντησαν και τα δικά μας παιδιά την Έλενα και τον Αλέξανδρο που πρόσχαρα τους υποδέχθηκαν και τους ξενάγησαν. 

Το απόγευμα την Τρίτης (22/3/22) τους χώρους της έκθεσης και το κτίριο της ελληνικής αντιπροσωπείας επισκέφθηκαν ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμένος, ο υπουργός των ΗΑΕ Sheikh Nahayan Bin Mubarak Al Nahayan, ο Περιφερειάρχης Αττικής κος Γιώργος Πατούλης και πολλοί άλλοι. Ακολούθησε ελληνική βραδιά με την ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης", τον Δημήτρη Μπάση, τη Σαβέρια Μαργιολά και τον Παναγιώτη Πετράκη στο Αμφιθέατρο της Έκθεσης, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε επίσημο γεύμα που παρέθεσαν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προς τιμήν των Ελλήνων προσκεκλημένων με γαστρονομικές επιλογές του Αλέξανδρου Σπέρχου και την απαστράπτουσα Έλενα Ρηγοπούλου να είναι στα οργανωτικά! 
Είπαμε τα Καλάβρυτα είναι παντού! 

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το kalavrytanews.com 





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.