HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Champions League: Σαρωτική η Σίτι - Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ρεάλ και Παρί

Η Μάντσεστερ Σίτι με εμφατικό τρόπο και εξασφάλισε από τον πρώτο αγώνα την πρόκριση στους προημιτελικούς του Champions League. Η ομάδα του ...



Η Μάντσεστερ Σίτι με εμφατικό τρόπο και εξασφάλισε από τον πρώτο αγώνα την πρόκριση στους προημιτελικούς του Champions League.
Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα διέλυσε 5-0 τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο «Ζοζέ Αλβαλάδε».
Δύο γκολ σημείωσε ο Μπερνάρντο Σίλβα και από ένα οι Μαχρέζ, Φόντεν, Στέρλινγκ με τον τελευταίο να σκοράρει για 150η φορά στην καριέρα του (127 με τη Σίτι, 23 με τη Λίβερπουλ). Έτσι, η ρεβάνς της 9ης Μαρτίου στο «Έτιχαντ» αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα.
Αντίθετα, με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται ο δεύτερος αγώνας ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και της Παρί Σεν Ζερμέν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», μετά τη νίκη-θριλερ των Γάλλων με 1-0.
Ο Κιλιάν Μπαπέ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να παραβιάσει την εστία του έως τότε ανίκητου Τιμπό Κουρτουά. Ο Βέλγος κρατούσε το «μηδέν» με σπουδαίες επεμβάσεις και κορυφαία «στιγμή» το «στοπ» στο πέναλτι του Λιονέλ Μέσι στο 62ο λεπτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.