HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ήττα για την Α.Ε.Καλαβρύτων από τον Ψαθόπυργο

Βαριά ήττα με 1-4 γνώρισε χθες το απόγευμα η Α.Ε.Καλαβρύτων από την Αναγέννηση Ψαθοπύργου σε εξαναβολής αναμέτρηση του Πρωταθλήματος της Α&#...



Βαριά ήττα με 1-4 γνώρισε χθες το απόγευμα η Α.Ε.Καλαβρύτων από την Αναγέννηση Ψαθοπύργου σε εξαναβολής αναμέτρηση του Πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας παίρνοντας ρεβανσ από τον πρώτο γύρο όπου η ομάδα των Καλαβρύτων είχε επικρατήσει στην έδρα της Αναγέννησης με 4-2.
Καθοριστικά το τέρμα της ισοφάρισης των φιλοξενουμένων στο 45' το 1-2 και το 1-3 στο 46'. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με καλύτερα πατήματα για την Α.Ε. Καλαβρύτων όπου άνοιξε και το σκορ με ένα φοβερής έμνευσης και εκτέλεσης πλασέ από πολύ μακριά του Ο Γ. Τσαβαλά μόλις στο 14ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.
Συνθέσεις:
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Ν. Παπαχριστόπουλος – Κ. Βλάχος): Λέσης, Π. Βλάχος, Αλεξόπουλος (72’ Θεοδοσίου), Παπαγεωργίου, Σ. Τσαβαλάς, Σκιαδάς, Ρετζίνο, Μητρόπουλος, Γ. Τσαβαλάς, Θεοτοκάτος (65’ Αντύπας), Γκλαβάς (60’ Βραχλιώτης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ (Κ. Τσιπιανίτης): Γεωργόπουλος, Πιχλίνσκι (85’ Λυριτζής), Αθανασόπουλος, Σουλιώτης (85’ Πετρόπουλος), Τελέγκος, Αγγελόπουλος, Χουσελάς, Παπαδόπουλος (67’ Τζανετής), Μπαρλάς (67’ Παπαπέτρος), Καράγιωργας, Καλούδης.









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.