HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΑΣ - Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 3-3 σε μία συναρπαστική αναμέτρηση

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στην Πάτρα, Αετός Πατρών Askounis και Α.Ε Καλαβρύτων αναδείχθηκαν Ισόπαλοι 3-3 σε εξ αναβολής παιχνίδι για το Π...



Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στην Πάτρα, Αετός Πατρών Askounis και Α.Ε Καλαβρύτων αναδείχθηκαν Ισόπαλοι 3-3 σε εξ αναβολής παιχνίδι για το Πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας, αγώνας που κρίθηκε στο τέλος με την πατρινή ομάδα να είναι αυτή που βγαίνει πιο πολύ χαμένη, αφού δεν εξασφάλισε την τετράδα. Τα Καλάβρυτα προηγήθηκαν 2-0 (Γ. Τσαβαλάς και Στ. Τσαβαλάς), ισοφαρίστηκαν 2-2, έμεινα πίσω στο σκορ στις αρχές του β' ημιχρόνου και ισοφάρισαν στο 65' με εντυπωσιακό γυριστό σουτ του Μητρόπουλου. Ακολούθησε ξέφρενο παιχνίδι με τις δυο ομάδες να τα δίνουν όλα, αλλά έμειναν στο «Χ». Τα Καλάβρυτα πήραν σημαντικό βαθμό μία αγωνιστική πριν τον φινάλε της πρώτης φάσης που θα έχει αξία για την δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος, αν πάρουν... κάτι στην τελευταία αγωνιστική απέναντι από τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου
Τα τέρματα του Αετού σημείωσαν οι Χαλκιόπουλος (20’) και Παπαχρήστος (37’, 48’), ενώ των Καλαβρύτων οι Σ. Τσαβαλάς (11’ πεν., 15’) και Μητρόπουλος (57’). Ο Αετός είχε δοκάρι στο 3’ με τον Καραπιπέρη.
Συνθέσεις:
ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ASKOUNIS (Χ. Ράντος): Αθανασόπουλος, Παπαχρήστος, Η. Ασκούνης, Χαλκιόπουλος, Λαζανάς, Καρακάσης, Παπαδιονυσίου, Αναγνώστου (65’ Κλουκίνας), Θεοδώρου (52’ Πανόπουλος), Καραπιπέρης (75’ Μαράτος), Θεοφάνης.
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Ν. Παπαχριστόπουλος): Λέσης, Αλεξόπουλος, Γκλαβάς, Παπαγεωργίου (50’ Σκιαδάς), Βλάχος, Αντύπας, Σ. Τσαβαλάς, Μητρόπουλος (58’ Ρετζίνο), Γ. Τσαβαλάς, Κουτρουμάνης, Θεοτοκάτος (85’ Αντριάνο).


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.