HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΙΡΟΣ: Άνοδος της θερμοκρασίας την Παρασκευή 11/2/22

Ο καιρός θα ζεστάνει απότομα με την θερμοκρασία να ανεβαίνει ακόμη και 10 βαθμούς, καθώς αναμένονται αέριες μάζες που δεν είναι φυσιολογικές...



Ο καιρός θα ζεστάνει απότομα με την θερμοκρασία να ανεβαίνει ακόμη και 10 βαθμούς, καθώς αναμένονται αέριες μάζες που δεν είναι φυσιολογικές για την εποχή.
Σύμφωνα με το Meteo, τα προγνωστικά στοιχεία αναφέρουν ότι την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο, με τις αέριες μάζες να είναι έως και 10 βαθμούς θερμότερες σε σχέση με τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.
Παρόλα αυτά, το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών τονίζει πως η άνοδος της θερμοκρασίας θα είναι πρόσκαιρη, καθώς το διήμερο Σάββατο 12/02 και Κυριακή 13/02 θα σημειώσει εκ νέου πτώση.
Ακολουθεί χάρτης που αποτυπώνει στο σύνολο της Ευρώπης, την απόκλιση των θερμοκρασιών από τη μέση κλιματική τους τιμή στο επίπεδο των 850 hPa, δηλαδή σε ύψος περίπου 1500 μέτρων:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.