Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νοσοκομείο Καλαβρύτων - 6η ΥΠΕ - ΕΟΔΥ: Δειγματοληπτικοί έλεγχοι Τρίτη 18 Ιανουαρίου

Το Νοσοκομείο Καλαβρύτων σε συνεργασία με την 6ης ΥΠΕ και τον ΕΟΔΥ, στην προσπάθεια ελέγχου της συλλογικής υγειονομικής κατάστασης συνεχίζει...



Το Νοσοκομείο Καλαβρύτων σε συνεργασία με την 6ης ΥΠΕ και τον ΕΟΔΥ, στην προσπάθεια ελέγχου της συλλογικής υγειονομικής κατάστασης συνεχίζει την πρωτοβουλία διενέργειας δειγματοληπτικών ελέγχων στην πόλη των Καλαβρύτων.
Πιο αναλυτικά, και στη συνέχεια των δειγματοληψιών που έγιναν στις 24 & 31 Δεκεμβρίου 2021 και στις 5, 10 & 14 Ιανουαρίου 2022, θα πραγματοποιηθεί μία ακόμη ανοιχτή δειγματοληπτική δράση, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, στον προαύλιο χώρο του Γ.Ν. Καλαβρύτων, στα πλαίσια της υγειονομικής επαγρύπνησης την, 
Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022 και  κατά  τις  ώρες  09:00 π.μ. έως 02:30 μ.μ.
Στόχος της δράσης είναι ο άμεσος εντοπισμός των μη συμπτωματικών, κυρίως, κρουσμάτων, η αποφυγή της διασποράς στην ευρύτερη κοινότητα και η μείωση των νοσούντων. Η τακτική υποβολή σε δειγματοληπτικούς  ελέγχους  είναι ευθύνη όλων μας και προφυλάσσει τη  Δημόσια Υγεία. 
Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια
Ιωάννα Σφυρή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.