HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Τριπόταμα η πρώτη βασιλόπιτα του 2022 για τον Δήμο Καλαβρύτων

Η πρώτη βασιλόπιτα για το 2022, ευλογήθηκε και κόπηκε στα Τριπόταμα και ήταν αυτή της Δ.Ε.Αροανίας. Μετά τον επίσημο Αγιασμό των υδάτων του ...



Η πρώτη βασιλόπιτα για το 2022, ευλογήθηκε και κόπηκε στα Τριπόταμα και ήταν αυτή της Δ.Ε.Αροανίας. Μετά τον επίσημο Αγιασμό των υδάτων του Δήμου Καλαβρύτων που πραγματοποιήθηκε στο πέτρινο τοξωτό γεφύρι του Ερυμάνθου στα Τριπόταμα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ακολούθησε η κοπή της πίτας, παρουσία του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Αθανάσιου Παπαδόπουλου. Παραβρέθηκαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας Βασίλης Κουτρουλάκης, ο Αντιδήμαρχος Παΐων Γιώργος Ροδόπουλος, ο εντεταλμένος Σύμβουλος Π.Ε.Αρονίας Παναγιώτης Λιακόπουλος, ο υπεύθυνος τουρισμού του Δήμου Λεωνίδας Βασιλόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Καυγάς και Πρόεδροι των τοπικών Διαμερισμάτων της Π.Ε.Αροανίας.

Με δύο φλουριά η βασιλόπιτα και με δώρο από τον Δήμαρχο ένα έργο στην Τοπική κοινότητα των τυχερών. Το πρώτο φλουρί κέρδισε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Καυγάς από τα Αγράμπελα και το δεύτερο η μικρή Σταματιάννα Λυμπέρη από τα Τριπόταμα.










{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.