HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα Θεοφάνεια και ο Αγιασμός των υδάτων στο ιστορικό γεφύρι του Ερυμάνθου στα Τριπόταμα (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Στο ιστορικό τοξωτό γεφύρι του Ερυμάνθου στα Τριπόταμα, που ενώνει τρεις Νομούς (Αχαΐας, Ηλείας, Αρκαδίας) και δύο Περιφέρειες (Δυτικής Ελλά...





Στο ιστορικό τοξωτό γεφύρι του Ερυμάνθου στα Τριπόταμα, που ενώνει τρεις Νομούς (Αχαΐας, Ηλείας, Αρκαδίας) και δύο Περιφέρειες (Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου), πραγματοποιήθηκε ο κεντρικός εορτασμός των Θεοφανείων και ο Αγιασμός των υδάτων στο Δήμο Καλαβρύτων.

Την τελετή του Αγιασμού τέλεσε ο Πρωτοπρ. Ιωάννης Μπαμπίλης με την συμμετοχή πολλών πατριωτών.

Παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας Βασίλης Κουτρουλάκης, ο Αντιδήμαρχος Παΐων Γιώργος Ροδόπουλος, ο εντεταλμένος Σύμβουλος Π.Ε.Αρονίας Παναγιώτης Λιακόπουλος, ο υπεύθυνος τουρισμού του Δήμου Λεωνίδας Βασιλόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Καυγάς και Πρόεδροι των τοπικών Διαμερισμάτων της Π.Ε.Αροανίας

Στη συνέχεια όλοι μαζί έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της Δημοτικής Ενότητας Αροανίας (θα ακολουθήσει νεότερη ανάρτηση)













{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.