HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τραγωδία στην Χαλανδρίτσα - Απανθρακώθηκε 56χρονος μέσα στο αυτοκίνητό του

Ανείπωτη τραγωδία ανήμερα των Θεοφανείων στα Λακκώματα Αχαΐας. Ενας 56χρονος βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του στην Επαρχιακή Ο...



Ανείπωτη τραγωδία ανήμερα των Θεοφανείων στα Λακκώματα Αχαΐας. Ενας 56χρονος βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του στην Επαρχιακή Οδό Χρυσοπηγής. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ήταν όμως αργά. Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται έρευνα από το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το όχημα εξετράπη της πορείας του και τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός.
Σε ανακοίνωσή του το Πυροσβεστικό Σώμα ανέφερε: «σορός ατόμου εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε ΕΙΧ όχημα στην Ε.Ο. Χρυσοπηγής – Λακκωμάτων στο δήμο Φαρρών Αχαΐας. Επιχειρούν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα».
Κλιμάκιο του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίτσας διενεργεί προανάκριση για τα αίτημα του συμβάντος και αναζητούνται τα στοιχεία για την ταυτοποίηση του θύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας.
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας είχε κορωνοϊό και βρισκόταν τις τελευταίες ώρες σε καραντίνα σε εξοχική κατοικία που έχει κοντά στη Βλασία Καλαβρύτων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.