HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη αλλοδαπής για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών  Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα,  από αστυνομικούς της ειδικής ομάδας...



Σύλληψη αλλοδαπής για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών 
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα,  από αστυνομικούς της ειδικής ομάδας ελέγχων τα Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, μια αλλοδαπή γυναίκα, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνη, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, και εξυπηρετούσε στον εσωτερικό χώρο πελάτη ο οποίος στερούνταν πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, ενώ η ίδια δεν έφερε  προστατευτική μάσκα. 
Σε βάρος του ιδιοκτήτη βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15ημερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος, ενώ στον πελάτη και στην συλληφθείσα βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ στον καθένα.
Σύλληψη δύο ανηλίκων για απόπειρα κλοπής και σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ημεδαπών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο ανήλικοι ηλικίας 15 και 13 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού με άγνωστους δράστες, μετέβησαν σε επιχείρηση και ξήλωσαν σωλήνες χαλκού και μία μπαταρία, με σκοπό να τα αφαιρέσουν, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους και συνελήφθησαν από αστυνομικούς που μετέβησαν άμεσα στον τόπο του περιστατικού. 
Παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος  των μητέρων των δυο ανήλικων για παραμέληση της εποπτείας τους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.