HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεχίζει τις αυτοψίες στις πλημμυρόπληκτες περιοχές ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος

Επίσκεψη στην πλημμυρόπληκτη περιοχή του Λάππα και του Μετοχίου της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Α...



Επίσκεψη στην πλημμυρόπληκτη περιοχή του Λάππα και του Μετοχίου της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, συνεχίζοντας τις αυτοψίες,  προκειμένου να ενημερωθεί για τις καταστροφές και να επιβλέψει την διαδικασία αποκατάστασης των ζημιών.

Στο σημείο κατέφθασε με τον προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Αχαΐας, Γιάννη Μπάφα. Επιθεώρησε τις εργασίες που γίνονται στον ποταμό Λαρισσού ενώ συνομίλησε με κατοίκους και με τους εργολάβους που έχουν αναλάβει το έργο της απομάκρυνσης των φερτών υλικών μετά τη θεομηνία. 

Οι εργασίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, μέχρι την πλήρη αποκατάσταση, σε όλα τα ευάλωτα σημεία ολόκληρης της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.