HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνελήφθησαν άμεσα δυο άνδρες για ληστεία στην Αιγιαλεία

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, δυο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχημα...



Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, δυο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας και της απειλής.
Για την ίδια υπόθεση, αναζητείται για να συλληφθεί ένας ακόμη ημεδαπός άνδρας, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Αιγιαλείας, ο ένας από τους συλληφθέντες ενεργώντας από κοινού με τον συνεργό του, προσέγγισαν έναν άνδρα και μια γυναίκα, οι οποίοι επέβαιναν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και με την άσκηση σωματικής βίας, τους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (950) ευρώ.
Στην συνέχεια οι τρεις δράστες ανάγκασαν τους παθόντες να τραπούν σε φυγή ρίχνοντας τους αντικείμενα, ενώ ο ένας από τους συλληφθέντες απείλησε φραστικά τον παθόντα άνδρα, μέσω δημοσίευσης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Για τη διερεύνηση του περιστατικού, κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, οι οποίοι εντόπισαν δυο από τους δράστες χθες το βράδυ στο Αίγιο και τους συνέλαβαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.