HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δεν άφησε περιθώρια ο πρωτοπόρος και αήττητος Κεραυνός στα Καλάβρυτα

Το πρωτοπόρο και αήττητο Κεραυνό Αγίου Βασιλείου υποδέχθηκε χθες το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων η Α.Ε.Καλαβρύτων στα πλαίσια της...



Το πρωτοπόρο και αήττητο Κεραυνό Αγίου Βασιλείου υποδέχθηκε χθες το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων η Α.Ε.Καλαβρύτων στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας. Τα Καλάβρυτα με πολλές απουσίες (έλειπε η βασική αμυντική της γραμμή, Παπαγεωργίου, Αντύπας, Βλάχος, αλλά και ο Παπαδόπουλος που ήταν βασικός έως τώρα) δεν κατάφερε να αντισταθεί γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 (3΄Μιχαηλίδης, 37′ Ντόμας, 78΄Σταυριανόπουλος).

Παρά την ήττα η ομάδα των Καλαβρύτων άφησε καλές εντυπώσεις και είχεευκαιρίες για κάτι καλύτερο, απέναντι σε μιά εξαιρετική ομάδα που στοχεύει στην άνοδο στην Γ' Εθνική, με κέρδος για τα Καλάβρυτα τους "μικρούς" (αγωνίστηκε βασικός ο Ρετζίνο και αλλαγή ο Φλογεράς) και τους "μεγάλους", αφού επανήλθε στην αγωνιστική δράση ο Θ. Αναγνωστόπουλος, ενώ μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς ο Χρήστος Φεφές. 

Η ομάδα του Κεραυνού, έδειξε οτι δίκαια έχει χαρακτηριστεί φαβορί για την πρώτη θέση και την διεκδίκηση της ανόδου στην Γ΄Εθνική, ενώ τα Καλάβρυτα μετά από 9 αγωνιστικές παραμένουν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 3 νίκες 2 ισοπαλίες και 4 ήττες, έχοντας ολοκληρώσει ένα δύσκολο σερί αγώνων.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Λέσης, Ρετζίνο, Γκλαβάς, Θεοδοσίου, Θεοτοκάτος (46' Μαραγκός), Τσαβαλάς Στ. Σκιαδάς, Μητρόπουλος (83' Φεφές), Βραχλιώτης (74' Αναγνωστόπουλος Θ.), Κουτρουμάνης (46 λ.τ. Τσαβαλάς Γ.), Ασπρούκος














 

    

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.