HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Ζαχλωρού τίμησε τα Εισόδια της Θεοτόκου (ΦΩΤΟ)

Με λαμπρότητα εορτάστηκαν στην Ζαχλωρού τα Εισόδια της Θεοτόκου στην φερώνυμηΛειτουργία τελέσθηκε προεξάρχοντος του πανοσιολογιώτατου Αρχιμα...



Με λαμπρότητα εορτάστηκαν στην Ζαχλωρού τα Εισόδια της Θεοτόκου στην φερώνυμηΛειτουργία τελέσθηκε προεξάρχοντος του πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη Καλλινίκου, του Αρχιμανδρίτου Χρυσοστόμου που κήρυξε και τον Θείο Λόγο και συλλειτουργούντων ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.
Παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ.Ζαχλωρούς κ. Πλιατσικούρας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Οδοντωτού κος Καραπαναγιώτης και ο σύμβουλος δημάρχου κ. Χριστοδούλου.
Κατά την Ζαχλωρίτικη παράδοση προσφέρθηκε σε όλους Άρτος, Κουραμπιέδες, Μελομακάρονα και Τεντούρα.

Φέτος αποσυνδέθηκε η τέλεση του εορτασμού των Εισοδίων με την η Εκδήλωση μνήμης για τους εκτελεσθέντες, των χωριών Άνω και Κάτω Ζαχλωρούς από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στι στις 08 Δεκεμβρίου. Εκκλησία του χωριού. Η πανηγυρική Θεία












Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.