HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, συνοδός της γυναικείας ομάδας των Καλαβρύτων στο ταξίδι για την Ζάκυνθο

Τον πρ. Υπουργό Εξωτερικών & Αμύνης  και Ευρωπαίο Επιτρόπο, Δημήτρη Αβραμόπουλο συνάντησε στο καράβι για την Ζάκυνθο, η αποστολή της γυν...




Τον πρ. Υπουργό Εξωτερικών & Αμύνης  και Ευρωπαίο Επιτρόπο, Δημήτρη Αβραμόπουλο συνάντησε στο καράβι για την Ζάκυνθο, η αποστολή της γυναικείας ομάδας των Καλαβρύτων, που ταξίδευε στον νησί του Ιονίου για την αναμέτρηση με την ομάδα της Ζακύνθου στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Ο κ. Αβραμόπουλος μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΕΤΑ κ. Σπύρο Σπυρίδων και τον αντιπερειφεράρχη Ιονίων Νήσων κ. Κωνσταντίνο Καποδίστρια, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την γυναικεία ομάδα των Καλαβρύτων, συνομίλησε με της αθλήτριες και τους συνοδούς, ενώ υποσχέθηκε οτι θα βρεθεί και στον δημοτικό στάδιο του νησιού για την ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Μάλιστα πήρε τηλέφωνο και τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλο, για να του εκφράσει την μεγάλη του χαρά που συνοδεύει την ομάδα του ιστορικού τόπου των Καλαβρύτων, αλλά και συμπατριώτες όπως δήλωσε, αφού έλκει καταγωγή εκτός από την Αρκαδία και από τα Καλάβρυτα. Μάλιστα όπως εκμυστηρεύτηκε, θα βρεθεί σύντομα στα Καλάβρυτα.

Ο κ. Σπυρίδων, από την πλευρά του, είναι γνωστή η αγάπη του για τα Καλάβρυτα και από την θητεία του ως Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος με την τελευταία του επίσκεψη, φέτος την 25η Μαρτίου στις εκδηλώσεις για την έναρξη της Επανάστασης στην Αγία Λαύρα. 

Να σημειώσουμε οτι η αποστολή της ομάδας των Καλαβρύτων, έφτασε στην Ζάκυνθο, όπου την περίμεναν Προπονητής και μέλη της διοίκησης της ομάδας της Ζακύνθου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.