HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην Κλειτορία ο ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της ΝΔ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης

Σε Καλάβρυτα και Κλειτορία βρέθηκε σήμερα ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της ΝΔ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης. Στην Κλειτορία, είχε την ευκαιρία να συνα...



Σε Καλάβρυτα και Κλειτορία βρέθηκε σήμερα ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της ΝΔ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης. Στην Κλειτορία, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το επανεκλεγέντα Πρόεδρο της Ν.Δ.Καλαβρύτων κ. Νίκο Τσάμη και τα νεοεκλεγέντα μέλη της Ν.Δ.Καλαβρύτων.
Ο κ. Κουνάβης υλοποιώντας την υπόσχεσή του για δημιουργική συνεργασία με όλα τα τοπικά συμβούλια, ηρθε να γνωρίσει από κοντά να νέα μέλη της Ν.Δ Καλαβρύτων, να ανταλλάξει απόψεις, να συζητήσει οργανωτικά θέματα κα να θέσει τους στόχους για την αναγέννηση της οργάνωσης.
Τόνισε για άλλη μια φορά οτι, "προχωράμε μαζί, ενωμένοι, για το καλό της παράταξης μας και της Αχαΐας. Σκοπός μας είναι η προώθηση και η ενίσχυση του έργου της κυβέρνησης μας, της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη."


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.