HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνελήφθησαν επ αυτοφώρω δύο άτομα στη Δυτική Αχαΐα για κλοπή

Συνελήφθησαν, επ αυτοφώρω, χθες αργά το βράδυ, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, δύο η...



Συνελήφθησαν, επ αυτοφώρω, χθες αργά το βράδυ, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, δύο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και απείθεια.
Ειδικότερα, οι δράστες μετέβησαν με αγροτικό αυτοκίνητο, σε οίκημα ιδιοκτησίας του ΟΤΕ, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, όπου αφαίρεσαν την κεντρική θύρα εισόδου, που είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο βαρέως τύπου και την φόρτωσαν στο όχημά τους.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, οι οποίοι τους εντόπισαν τους δράστες στο εσωτερικό του οικήματος και τους συνέλαβαν.
Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή των δραστών και κατάσχεσαν μια βαριοπούλα, τέσσερις καστάνιες, τρεις δίσκους κοπής μετάλλου, ένα μπουλονόκλειδο και ένα κουτί με μπουλόνια.
Οι δράστες κατά την σύλληψή τους δεν συμμορφώθηκαν στις υποδείξεις των αστυνομικών και επιχείρησαν να διαφύγουν της σύλληψης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν ως μέσο τέλεσης των αξιόποινων πράξεών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.