HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Δήμευση αυτοκινήτου, Κατάσχεση όπλων και Βαριές ποινές για λαθροθηρία και Τραυματισμό Αστυνομικού

Εκδικάστηκε σήμερα Τρίτη 12/10/21, ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καλαβρύτων, υπόθεση για παράνομη θήρα στην περιοχή της Κλειτορίας...



Εκδικάστηκε σήμερα Τρίτη 12/10/21, ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καλαβρύτων, υπόθεση για παράνομη θήρα στην περιοχή της Κλειτορίας και αντίσταση κατά της αρχής. Στο εδώλιο τέσσερις κατηγορούμενοι οι οποίοι καταδικάστηκαν με ποινές φυλάκισης και κατάσχεση και δήμευση αυτοκινήτου, όπλων και πυρομαχικών.

Συγκεκριμένα στον πρώτο κατηγορούμενο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 27 μηνών, για παράνομη θήρα, παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή, αντίσταση κατά της αρχής και απλή σωματική βλάβη σε Αστυνομικό. Στους άλλους τρεις επιβλήθηκαν 19 μήνες φυλάκιση στον καθένα για παράνομη θήρα και παράνομη οπλοκατοχή. Επιπλέον κατασχέθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο των κατηγορουμένων καθώς και τα όπλα που είχαν στην κατοχή τους.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν οι κατηγορούμενοι ενεργώντας παράνομη θήρα (υπήρχαν περιορισμοί λόγω covid), συνελήφθησαν από άντρες του Α.Τ.Κλειτορίας. Ο ένας μάλιστα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, δεν συμμορφώθηκε σε υποδείξεις αστυνομικών για έλεγχο, και γρονθοκόπησε έναν αστυνομικό, προκαλώντας του ελαφρά σωματική βλάβη.

Ο παθόντας αστυνομικός μετέβη στο κέντρο υγείας Κλειτορίας για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος του άνδρα και σε χώρο αποσκευών, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν: τέσσερις κυνηγετικές καραμπίνες, 104 φυσίγγια, επτά μαχαίρια, έναν μπαλτά και περισσότερα από 100 κιλά νωπού κρέατος αγριόχοιρου.

  


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.