HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στον Ευαγγελισμό η Φώφη Γεννηματά - Δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Η Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Μετά από ε...

Η Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Μετά από εκτενείς εξετάσεις, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

Η κυρία Γεννηματά δίνει νέα μάχη με τον καρκίνο. Η κατάσταση της υγείας της επιδρά και στην εσωκομματική κούρσα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, καθώς η μέχρι σήμερα επικεφαλής της παράταξης απέσυρε την υποψηφιότητά της.

Δεν θα είναι υποψήφια για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ η Φώφη Γεννηματά η οποία εκτάκτως εισήχθη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». «Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης», ανέφερε η ίδια σε ανακοίνωσή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.