HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Προκριματικά Μουντιάλ: Σουηδία-Ελλάδα 2-0

Η Εθνική ομάδα έχασε με 2-0 και έμεινε στο -4 από τη 2η θέση του ομίλου Στο πρώτο ημίχρονο η Εθνική ομάδα είχε δύο δοκάρια, στο δεύτερο όμως...



Η Εθνική ομάδα έχασε με 2-0 και έμεινε στο -4 από τη 2η θέση του ομίλου
Στο πρώτο ημίχρονο η Εθνική ομάδα είχε δύο δοκάρια, στο δεύτερο όμως δέχθηκε δύο γκολ από τη Σουηδία και έμεινε στο -6, με συνέπεια οι πιθανότητες πρόκρισης στο Μουντιάλ 2022 να είναι ελάχιστες.
Τα πράγματα, πλέον, ήταν εξαιρετικά δύσκολα για την Ελλάδα αφού είχε χαθεί όλη η πίστη και η καλή ψυχολογία, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να ολοκληρώνει το ματς με 10 παίκτες, αφού στο 86′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χατζηδιάκος.

Σουηδία: Όλσεν, Κραφτ, Λίντελεφ, Ντάνιελσον, Αουγκούστινσον, Όλσον, Φόρσμπεργκ (87′ Όλσον), Έκνταλ (81′ Καγιούστε), Κλάεσον (81′ Σβάνμπεργκ), Κουάισον (87′ Γκιόκερες), Ίσακ.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Γιαννούλης (84′ Λημνιός), Μπουχαλάκης, Σιώπης (71′ Πέλκας), Μπακασέτας, Μασούρας (71′ Τζόλης), Παυλίδης (75′ Δουβίκας).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
Σουηδία (6) 15
Ισπανία (6) 13
Ελλάδα (6) 9
Γεωργία (7) 4
Κόσοβο (7) 4

από: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.