Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μήνυμα Δημάρχου Καλαβρύτων για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μια νέα σχολική χρονιά...



Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μια νέα σχολική χρονιά βρίσκεται στο ξεκίνημα της. Γεμάτη από πολλά όνειρα, από ελπίδα και αισιοδοξία για τις μαθήτριες και τους μαθητές μας, σ’ όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες. 

Αλλά και μια χρονιά με πολλές προκλήσεις. Οι συνθήκες της πανδημίας, άλλωστε, δεν επιτρέπουν εφησυχασμούς, ούτε χαλάρωση στην αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων προστασίας, για εμάς και τους γύρω μας. 

Εδώ και ενάμισι χρόνο η υγειονομική κρίση έχει ανατρέψει, για μεγάλα διαστήματα, την εκπαιδευτική κανονικότητα. Ωστόσο, έχω την πίστη ότι η συνεργασία όλων μας, αρχών, φορέων, εκπαιδευτικών, γονιών και μαθητών, θα συντελέσει ώστε η φετινή χρονιά να κυλήσει ομαλά, σε ασφαλές περιβάλλον και με τις μικρότερες δυνατόν δυσχέρειες. 

Ήδη, ο Δήμος Καλαβρύτων, με τη συνεργασία των Σχολικών Επιτροπών, έχει μεριμνήσει -στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του- ώστε όλα να είναι έτοιμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, με γνώμονα το σύνολο των αναγκών της εκπαιδευτικής κοινότητας, την υγιεινή, την καθαριότητα και τη λειτουργική τάξη στις σχολικές μας μονάδες. 

Με τις σκέψεις αυτές, θέλω να ευχηθώ σε όλους, εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς καλή, δημιουργική και ανέφελη σχολική χρονιά, με δύναμη, με πρόοδο και αισιοδοξία». 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.