HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Με μάσκες, πρωτόκολλα αλλά και χαμόγελα ο Αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά (ΦΩΤΟ)

Με γελαστά παιδικά πρόσωπα, με πολύχρωμες μάσκες, πιστή τήρηση των πρωτοκόλλων που έχει ορίσει η πολιτεία για την προστασία από την πανδημία...



Με γελαστά παιδικά πρόσωπα, με πολύχρωμες μάσκες, πιστή τήρηση των πρωτοκόλλων που έχει ορίσει η πολιτεία για την προστασία από την πανδημία και χωρίς παρατράγουδα άρχισε η νέα σχολική χρονιά σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα των Καλαβρύτων.
Ο Αγιασμός στο Δημοτικό Σχολείο Καλαβρύτων έγινε στο προαύλιο παρουσία του Δημάρχου Καλαβρύτων κου Παπαδόπουλου, του Βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ κου Κώστα Μάρκου, του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κου Λάκη Νασιώτη, του Αντιδημάρχου Καλαβρύτων κου Ζήση Ζησιμόπουλου, του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου κου Λεωνίδα Βασιλόπουλου του δημοτικού Συμβούλου κου Νίκου Μαγκαφά και του Δ.Σ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 
Το Αγιασμό τέλεσε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπο Καλαβρύτων π. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος και ο π. Δημήτριος Τζελέπης, με την βοήθεια του π. Χρήστου Μπίρμπα. 
Σε πλήρη ετοιμότητα
Το Σχολικό Συγκρότημα Δημοτικού και Νηπιαγωγείου, ήταν σε πλήρη ετοιμότητα ενώ στην είσοδο του Σχολείου. Αστυνομικοί του Α.Τ.Καλαβρύτων διένειμαν ενημερωτικό υλικό σε, μαθητές και γονείς.
Τίμησαν την κα Όλγα Παπαδοπούλου
Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Καλαβρύτων, τίμησε την πολυετή προσφορά, της δασκάλας κας Όλγας Παπαδοπούλου. 



















{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.