Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Πρώτο κουδούνι με αγιασμό, θερμομετρήσεις και self test (ΦΩΤΟ)

Πρώτο κουδούνι σήμερα στα σχολεία των Καλαβρύτων με τα παιδιά να προσέρχονται με τη σχολική κάρτα που θα βεβαιώνει το αρνητικό αποτέλεσμα το...



Πρώτο κουδούνι σήμερα στα σχολεία των Καλαβρύτων με τα παιδιά να προσέρχονται με τη σχολική κάρτα που θα βεβαιώνει το αρνητικό αποτέλεσμα του δωρεάν self test συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη (από τον γονέα). 

Στο αναβαθμισμένο φέτος (από 2θεσιο σε 3θεσιο) έγινε το πρωί τηρουμένων όλων των επιταγών που ορίζουν τα πρωτόκολλα προστασίας από την πανδημία, ο Αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά. Την ιερά ακολουθία τέλεσε ο εφημέριος Σκεπαστού και Αρχιερατικός Επίτροπος Καλαβρύτων πρ. Χρήστος Μπίρμπας, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού του Δημοτικού Συμβουλίου κου Λάκη Νασιώτη, του Αντιδημάρχου Καλαβρύτων κου Ζήση Ζησιμόπουλου, του Προέδρου της Τ.Κ.Σκεπαστού κου Ανδρέα Μπάλιου και της Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού κας Γεωργίας Γιαννακαρίου.

Στην είσοδο μαζί με το ζεστό καλωσόρισμα από τον δάσκαλο και τις δασκάλες, έγινε θερμομέτρηση όλων των μαθητών και έλεγχος της βεβαίωσης του αρνητικού τεστ από τους δασκάλους, ενώ από το Α.Τ.Καλαβρύτων, διανεμήθηκε ενημερωτικό φυλλάδιο.  


















{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.