HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Χοροί και τραγούδια στην κατάμεστη πλατεία παρουσία του Υπουργού Τουρισμού (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Στην κατάμεστη ανακαινισμένη πλατεία της Κλειτορίας, παρουσία του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, πραγματοποιήθηκε μουσικοχορευτική εκδή...


Στην κατάμεστη ανακαινισμένη πλατεία της Κλειτορίας, παρουσία του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, πραγματοποιήθηκε μουσικοχορευτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Κλειτορολευκασίων Πάτρας ο «Χελμός». Η εκδήλωση περιελάβανε χορευτικά σχήματα με παραδοσιακούς και σύγχρονους χορούς από τον Σύλλογο Λυκουριωτών και Συλλόγου Πάτρας "Κατσίκης", και παραδοσιακά τραγούδια σε απόδοση του συμπατριώτη μας Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλου Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας κ. Φωκίωνας Ζαΐμης, για την Προσφορά στον τόπο μας.

Εκτός του Υπουργού, παραβρέθηκαν επίσης, o  βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιάσονας Φωτήλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας κ. Φωκίωνας Ζαΐμης, ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ. Ασημάκης Μιχαλόπουλος, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος κ. Σωτήριος Δουκλιάς, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

«Τη σημερινή ημέρα ξαναζωντανεύουμε το χωριό μας, διατηρούμε τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας και μυούμε τα παιδιά μας στα δημοτικά μας τραγούδια και τους λεβέντικους χορούς του τόπου μας. Σήμερα δίνουμε μεγάλη χαρά στους εναπομείναντες γέροντες του χωριού μας διότι βλέπουν τα παιδιά τους να ξαναζωντανεύουν το χωριό τους και να τιμούν τον τόπο που γεννήθηκαν», τόνισε ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Βασίλης Χρόνης.












{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.