HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αιώνια ευγνώμονες στις αλύγιστες γυναίκες των Καλαβρύτων - Το ετήσιο Μνημόσυνο για την Καλαβρυτινή Μάνα (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Αιώνια ευγνώμονες στις αλύγιστες γυναίκες των Καλαβρύτων, τελέσθηκε σήμερα Σάββατο 14 Αυγούστου 2021το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο για την ...


Αιώνια ευγνώμονες στις αλύγιστες γυναίκες των Καλαβρύτων, τελέσθηκε σήμερα Σάββατο 14 Αυγούστου 2021το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο για την Καλαβρυτινή Μάνα, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στα Καλάβρυτα, χοροστατούντος του Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ Αιγιαλείας κ.κ.Ιερωνύμου, συνοδεία του Γενικού Αρχιερατικού Επαρχίας Καλαβρύτων πρ Κωνσταντίνου Μητρόπουλου, του Αρχιερατικού Καλαβρύτων πρ. Χρήστου Μπίρμπαν και του Αρχιδιακόνου Νήφωνα.

Κύρια ομιλήτρια ήταν η συμπατριώτισσά μας κ. Θεώνη (Νέλλη) Φεφέ, μέλος της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας, κόρη του αγαπητού συμπατριώτη και δασκάλου μας κ. Βασιλείου Φεφέ, η οποία εξήρε τον αγώνα και την προσφορά των Καλαβρυτινών γυναικών και κατέθεσε βιώματα από την ηρωίδα γιαγιά της Θεώνη Φεφέ.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος, ο πρώην Βουλευτής κος Κατσικόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος κ. Νικολάου, ο Αντισήμαρχος κ. Ζησιμόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Μαγκαφάς και Χουλιάρας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας κ. Βαζαίος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κ. Ερμείδης, ο τέως Πρόεδρος της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας κ. Τσενές ο εκδότης της εφημερίδας "Ωρα των Καλαβρύτων" κ. Κυριαζής, οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Δ. Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κ. Παναγόπουλος και Παπαγεωργίου.

Το Μνημόσυνο οργανώνει κάθε χρόνο 14 Αυγούστου, ο Δήμος Καλαβρύτων, το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και οι Ενώσεις Καλαβρυτινών Αθήνας και Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.