HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων - Τα Θέματα

Στην 7η τακτική συνεδρίαση  συγκαλείται   το Δημοτικό Συμβουλίο Καλαβρύτων, η οποία θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης, στο δημοτικό πέτρινο κτίριο...



Στην 7η τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβουλίο Καλαβρύτων, η οποία θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης, στο δημοτικό πέτρινο κτίριο στην κεντρική πλατεία (πλατεία Πετιμεζαίων) των Καλαβρύτων, (φυσική παρουσία μόνο Προεδρείου, κ. Δημάρχου, Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων, Πρακτικογράφου και Τεχνικού Η/Υ και συνολικά μέχρι επτά [7] άτομα το ανώτερο), την 30η του μηνός Αυγούστου του έτους 2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.30, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του δήμου, οικονομικού έτους 2021.
2. Περί παροχής γνώμης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων για το Σχέδιο του Τεχνικού Προγράμματος του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α.) Νομού Αχαΐας.
3. Περί ορισμού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων του Δήμου Καλαβρύτων, χρήσης 2020.
4. Περί έγκρισης της έκδοσης και των όρων της εγγυητικής επιστολής του Δήμου Καλαβρύτων από την Τράπεζα Πειραιώς, για τη συμμετοχή του Δήμου στο διαγωνισμό (Q110941R3) για την αγορά ακινήτου (Ειρηνοδικείου) στην Κλειτορία.
5. Περί έγκρισης υποβολής αίτησης και σύναψης σύμβασης του Δήμου Καλαβρύτων με την Τράπεζα Πειραιώς, για την προμήθεια ενός (P.O.S) μηχανήματος ηλεκτρονικών συναλλαγών, για την Δημοτική Ενότητα Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων.
6. Περί ορισμού ενός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του για την συγκρότηση επιτροπής του άρθρου 37 του Ν. 3421/2005 – Αδυναμία μετακίνησης για κατάταξη στρατευσίμων, εφέδρων και ανυποτάκτων, για λόγους υγείας.
7. Περί αιτήματος του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΔΗΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ» Δημοτικού Συμβούλου κ. Γεωργίου Τσενέ, σχετικά με την από 26-02-2020 αίτηση των κ.κ. Αγγελικής και ΄Αννας θυγατ. Κων/νου Καρναβά, για απόδοση φερόμενου ιδιοποιημένου τμήματος δημοτικού κοινοχρήστου χώρου, σε κοινόχρηστο δρόμο πρόσβασης προς την οικία τους.
O Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Θεόδωρος Νασιώτης


ΣΗΜΕΙΩΣΗ :
1. Στους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους που αποστέλλεται η Πρόσκληση όπως προβλέπεται, για να λάβουν γνώση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, θα ακολουθήσει έγκαιρη αποστολή των εισηγήσεων αυτών και των προτάσεων για το καθένα που καλούνται να ψηφίσουν, καθώς επίσης και e-mail, με οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν για την συμμετοχή τους στην διεξαγωγή της 7ης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων στις 30-08-2021, ώρα: 11.30, μέσω τηλεδιάσκεψης.
2. Οι κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι, που δεν έχουν την δυνατότητα συμμετοχής τους στην διεξαγωγή της 7ης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων μέσω τηλεδιάσκεψης, μπορούν να αποστείλουν την ψήφο τους για το κάθε θέμα ξεχωριστά, προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θ. Νασιώτη, είτε με τηλεομοιότυπο (ΦΑΞ) στον αριθμό 26920 23330 υπ’ όψη Νασιώτη, είτε με μήνυμα Κιν. τηλεφωνίας στον αριθμό 6973030086, είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) , στη Διεύθυνση: lakisnasiotis@gmail.com ή prekoytis@1363.syzefxis.gov.gr (γραφείο Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου).
3. Στους κ. κ. Προέδρους Κοινοτήτων Δήμου Καλαβρύτων που αποστέλλεται η Πρόσκληση όπως προβλέπεται, για να λάβουν γνώση και μόνον, των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και να στείλουν την ψήφο τους σε όποιο θέμα αφορά την Κοινότητά τους, με την διαδικασία που αναφέρεται παραπάνω για τους Δημοτικούς Συμβούλους.
4. Η τηλεδιάσκεψη θα διεξαχθεί με χρήση του συστήματος ZOOM που προμηθεύτηκε ο Δήμος Καλαβρύτων και θα ακολουθήσουν οδηγίες προς τους Δημοτικούς Συμβούλους για την εφαρμογή της από την υπηρεσία του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.