HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Χαλάει ο καιρός από το απόγευμα της Πέμπτης με την ΕΜΥ να εκδίδει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού. Σήμερα Πέμπτη (26-08-2021), από τις απο...



Χαλάει ο καιρός από το απόγευμα της Πέμπτης με την ΕΜΥ να εκδίδει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού.
Σήμερα Πέμπτη (26-08-2021), από τις απογευματινές ώρες προβλέπεται να εκδηλωθούν τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα νησιά του βορείου Ιονίου και την Ήπειρο, οι οποίες θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις.
Τα φαινόμενα βαθμιαία θα επεκταθούν στα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά και από τις βραδινές ώρες στη βορειοδυτική Πελοπόννησο.
Αργά το απόγευμα και το βράδυ είναι πιθανό να επηρεαστεί πρόσκαιρα και η Μακεδονία, κυρίως η κεντρική και η ανατολική. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (27-08-2021) στα βόρεια και μέχρι το μεσημέρι στα δυτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 11 έως 32 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 14 έως 34-35 βαθμούς, στην Ήπειρο από 15 έως 35, στη Θεσσαλία από 15 έως 38-39, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 37 βαθμούς και ενδεχομένως σε πολύ τοπικό επίπεδο 38-39 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 32, στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 18 έως 33 βαθμούς, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 36-37 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειοι Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στα υπόλοιπα πελάγη καθώς και στην ηπειρωτική χώρα από δυτικές διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.