HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ: Επιτακτική ανάγκη δημιουργίας Μόνιμου Κλιμακίου της Πυροσβεστικής

Άλλη μια πυρκαγιά κατέστρεψε οικία σήμερα το απόγευμα, αυτήν την φορά στην Δάφνη Καλαβρύτων. ( Δείτε ρεπορταζ και φωτογραφίες ΕΔΩ ). Η άμεση...



Άλλη μια πυρκαγιά κατέστρεψε οικία σήμερα το απόγευμα, αυτήν την φορά στην Δάφνη Καλαβρύτων. (Δείτε ρεπορταζ και φωτογραφίες ΕΔΩ).
Η άμεση κινητοποίηση της Πολιτικής Προστασίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απέτρεψαν τα χειρότερα (επιχείρησαν 3 οχήματα με 6 άντρες της Π.Υ.Καλαβρύτων και 1 όχημα με 2 άντρες από την Π.Υ.Βυτίνας). Και μπορεί η Π.Υ.Καλαβρύτων όπως πάντα να είναι σε απόλυτη ετοιμότητα, η τεράστια όμως σε έκταση περιοχή ευθύνης, πολλαπλασιάζει τον χρόνο επέμβασης, ένα "χρόνο", που είναι αμείλικτος εχθρός. 
Ο Αντιδήμαρχος κ. Ροδόπουλος μιλώντας στο kalavrytanews.com, σήμερα το απόγευμα στην Δάφνη, επισήμανε την επιτακτική ανάγκη δημιουργίας κλιμακίου της Πυροσβεστικής σε σημείο που θα μπορεί άμεσα να εξυπηρετεί τις δημοτικές ενότητες Κλειτορίας, Παΐων και Αροανίας, θέμα που όπως μας τόνισε θα το θέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο. 
Και ναί, είναι επιτακτική ανάγκη.
Το kalavrytanews.com, είναι σε θέση να γνωρίζει οτι ήδη, υπάρχουν διεργασίες για την δημιουργία μόνιμου, κλιμακίου Πυροσβεστικής, μέσα από επαφές και συνεννοήσεις τόσο της Δημοτικής Αρχής με Πυροσβεστική Υπηρεσία, όσο και της Βουλευτού Αχαΐας κας Χριστίνας Αλεξοπούλου.
Έχουν, σύμφωνα με πληροφορίες μας, προταθεί δύο τοποθεσίες για την δημιουργία του κλιμακίου, τα Τριπόταμα και η Κλειτορία. Και στις δυο περιοχές υπάρχει η υποδομή και μενει να δούμε που και πότε θα οριστικοποιηθεί αυτή η πρόταση.    

Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.