HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πετάει - Πετάει ο... χαρταετός; - Πέταγμα χαρταετού εντός Δήμου & με SMS στο 13033

Κανονικά θα μπορεί να γίνει το πέταγμα του χαρταετού την Καθαρά Δευτέρα αφού δεν αποφασίστηκε τελικώς το κλείσιμο των μεγάλων πάρκων, ούτε κ...



Κανονικά θα μπορεί να γίνει το πέταγμα του χαρταετού την Καθαρά Δευτέρα αφού δεν αποφασίστηκε τελικώς το κλείσιμο των μεγάλων πάρκων, ούτε και επιβλήθηκε αυστηρότερο «μπλόκο». Αν και αρχικά υπήρξε η σκέψη να κλείσουν τα πάρκα υπό τον φόβο του συνωστισμού και του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού, τελικά δεν θα αλλάξει κάτι. Δεν θα υπάρξουν λοιπόν έκτακτα μέτρα ειδικά για την Καθαρά Δευτέρα, αλλά τα μέτρα που ισχύουν ήδη θα ισχύσουν σαν μία κανονική ημέρα, καθώς η επιδημιολογική εικόνα της χώρας δεν αφήνει περιθώριο επανάπαυσης.

Όποιος λοιπόν θελήσει να πετάξει τον χαρταετό του, θα μπορεί να στείλει sms στο 13033 και με "μετακίνηση 6" (σωματική άσκηση) να πάει στο πλησιέστερο πάρκο από το σπίτι του, καθώς μπορεί να κινηθεί μόνον εντός δήμου ή εκτός αλλά όχι πιο μακριά από 2 χιλιόμετρα.

Σήμερα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, αναμένεται να κάνει ειδική αναφορά στο τριήμερο που έρχεται και την Καθαρά Δευτέρα, ωστόσο δεν φαίνεται να ανακοινώνονται νέα μέτρα, παρά μόνο συστάσεις. Στόχος είναι οι πολίτες να ακολουθήσουν το πλαίσιο που είναι σε ισχύ, να βγουν βόλτα και εφόσον μπορέσουν να πετάξουν χαρταετό σε κάποιο κοντινό πάρκο της περιοχής τους, πάντα με σεβασμό στα μέτρα με δεδομένο πως δεν επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.